28 september 2009

Puss älskade korv!

{#lang_emotions_heart} {#lang_emotions_heart} {#lang_emotions_heart}

{#lang_emotions_heart} {#lang_emotions_heart} {#lang_emotions_heart}

Put some color to the world!

Och det är precis vad jag gjort i helgen! Eller ja, iaf på huset :-)
Har vart sååå skönt att få vara ute och jobba med kroppen/händerna utan att bli trött efter 5 minuter!
Och att få haft lite tid med mig själv och bara mina tankar! Sen blir det ju snyggt också ;-)


Snyggve *hahaha*

26 september 2009

Måla och bada

Har vart en helt underbar dag idag! Och fint väder har det också vart :-)
Tillbringat större delen av dagen med att måla på huset, korven har (mellan amningarna) passats av grannen en stund och resten av eftermiddagen/kvällen har han spenderat med pappa. Lovely! Både för mig som fått en liten paus från älsklingen och för pappa som fått massa tid med sin son :-)
Fortsätter att måla imorn, får väl se till att Micke förevigar det så att ni ser hur otroligt snygg jag är i min målarstass. Eller nåt... :-D

Igår köpte jag en Tummen musikmobil att sätta över spjälsängen, älsklingen spenderade en lång stund imorse med att ligga och titta på den, försöka prata med den och skratta åt den :-)
Tanken är att den ska dras upp och spela på kvällen när han ska somna i sin säng. Försökte med det igår men det gick inge bra denna gången heller... Dock fortsatte han att gnoffsa när vi tog ut honom hos oss. Förmodligen gaser i magen eftersom han efter några rapar och fisar äntligen kunde somna på pappas mage.
Tror att det är lite därför han inte gärna vill vara ensam, det är inget kul att ligga ensam i sin säng när man har ont i magen... :-(
Vi köpte även en badstol till honom att ha i badkaret. Han är så tung att hålla en längre stund och hade han fått bestämma hade han nog kunnat sitta i badet hur länge som helst :-)


Badpojke :-)


Och nej, fortfarande ingen Toffsis... Tror att det är kört, tyvärr :'-(

23 september 2009

No more mjölk... for now


När jag och lilla korven var på bvc förra veckan sa sköterskan att jag skulle undvika att dricka mjölk för att se om hans prickar försvinner (ok i matlagning).
Känns lite kymigt men vad gör man inte...
Var och fikade med en kompis i fredags på Wayne's Coffe i Barkarby (Plantagen). Hade längtat sååå efter en chailatte! Tänkte lite på det där med mjölken men tyckte att det borde vara lugnt esom det inte är så mkt.
Tji fick jag... Korven blev en prickigkorv i lördags :-( Så inte ens det kan jag dricka...
Får la försöka överleva tills älsklingen slutar amma :-)

Toffsis, var är du?


Fortfarande inte ett spår av Toffsis... Jag gick en promenad idag och satte upp en lapp på anslagstavlan som finns vid infarten till vårt område. Tror inte att någon hör av sig men det känns tryggt att folk iaf är medvetna om det (i princip alla stannar till och kollar tavlan eftersom det sätts upp info om fastighetsägarföreningen där också).
Usch, vad jag saknar vår lilla kissemiss!! :'-(

21 september 2009

Kissemiss


Toffsis vaktade paketen i julas :-)

Älskade Toffsis har vart borta i över en vecka... Börjar bli riktigt orolig nu :-(

09 september 2009

090909

Mycket bättre dag idag, såklart när pappa är ledig... ;-)
En glad korv mestadels av dagen och inte mkt oförklarligt gnäll ikväll heller. Trots att vi vart iväg en sväng på eftermiddagen.
Badade honom innan och nu sover han gott i nestet mellan oss i soffan.
Har funderat en del på läggningsrutiner men det känns för tidigt. Minst 2 månader vill jag nog att han ska vara innan vi börjar med det.
Så fram tills dess blir det på hans villkor och han får sova i nestet i soffan fram tills vi går och lägger oss.

Dagens bild:

Jerrys Williams?? :-D

07 september 2009

Gnällig

Ingen skoj dag idag, älsklingen har vart gnällig mest hela tiden :-(
Fundrar på om det är magen eller om det är så att ett utvecklingssprång är i antågande. Lär vi väl märka tids nog.
Enligt deras sätt att räkna på så är Oskar 8 veckor på torsdag och då är det tydligen ett rejält språng...
Tyckte annars att det hade blivit mkt bättre med magen och eksem och allt. Aldrig får man vara riktigt nöjd och bara njuta av bebis... :-/
Såg dessutom nya misstänkta röda prickar på benen idag... Får väl se hur det ser ut imorn bitti...





Mellan gnäll- och skrikattackerna hann jag iaf fånga några bilder på en glad korv :-)

Hoppas på en bättre dag imorn. Om inte annat så är pappa ledig så jag kan kasta över korven till honom ifall det skulle bli för jobbigt :-D

Lev och må!

06 september 2009

Klädångest...

Har fått inse att när man ammar kan man inte riktigt ha på sig vad som helst. Man ska ju vara redo att slänga fram brösten på ett någorlunda smidigt sätt vart man än är.
Dessutom är det omvänt nu när magen är väck, mina gamla överdelar passar runt midjan men nu är brösten på tok för stora!
Shoppade lite på LaRedoute igår och sitter just nu och spanar in H&M. Får väl se om det blir något där, gillar inte att dom skickar sina paket med Schenker och inte med Posten...

Tunikan (vänster) är tyvärr restnoterad till slutet på oktober. Får väl se om det verkligen är så också, ibland säger dom att saker är restnoterade men efter att man gått och väntat ett antal veckor så får man brev hem att varan sålt slut...

04 september 2009

Godnatt!

Vi försökte lägga Oskar att somna i sin egen säng ikväll. Gick inge bra alls...
Efter över en halvtimmes gnällande och gnyende så fick han ligga hos oss i soffan i sitt babynest. Det tog inte 2 minuter så hade han somnat...
Jaja, han är väl inte redo för insomning i sängen ännu, får försöka om någon vecka igen :-)


Sov gott!

Jobbig natt

Natten var inge skoj. Lillkillen har vaknat till/gnytt och sprallat flera gånger. Misstänker att det var magen för tidigt imorse och i förmiddags lämnade han ett par rejäla lass i blöjan.


Så här skeptisk blir man när mamma och pappa drar iväg en till Ikea mitt i veckan :-D

I onsdags var vi iväg till bl.a. Ikea och Jakans centrum i flera timmar och det tog på hans små krafter med så mycket intryck på en gång. Från det att vi kom hem vid 17-tiden fram till ca 20-tiden så skrek han och gnällde om vartannat. Han ville ha mat men ändå inte, ville sova men ändå inte, osv, osv... Otroligt frustrerande, både för honom och för oss :-(
Nästa helg ska vi ner till Småland och hälsa på min familj. Vi hade tänkt köra inom Liseberg en av dagarna men det går verkligen inte när lillkillen är sån efter bara några timmar. Tänk hur han skulle bli efter en heldag på Liseberg... :-O
Näe, för första gången på hur många år som helst så blir det en sommar utan Liseberg också (vart ju inget Arvika eller Swedish Open heller). Vad gör man inte för kärleken... :-)
Det får bli en liten stund Markaryds marknad och en liten stund fotbollsmatch när morbror Jeppe spelar på lördagen. Resten av dagarna blir det bara att softa.

Dagen har dock varit bra! (Kan man inte få både och??) Han har ätit, sovit och lekt lite med sin mamma. Varit en glad korv mestadels av den vakna tiden. Härligt! :-D
Precis hemkommen efter en promenad med grannen. Efter ca 10 minuter började det ösregna så nu är vagnens regnskydd också invigt. Jag hade tyvärr inget regnskydd med mig så jag vart genomblöt.
Väntar bara på att pappa Micke ska komma hem så att jag kan få hoppa in i duschen.