26 september 2009

Måla och bada

Har vart en helt underbar dag idag! Och fint väder har det också vart :-)
Tillbringat större delen av dagen med att måla på huset, korven har (mellan amningarna) passats av grannen en stund och resten av eftermiddagen/kvällen har han spenderat med pappa. Lovely! Både för mig som fått en liten paus från älsklingen och för pappa som fått massa tid med sin son :-)
Fortsätter att måla imorn, får väl se till att Micke förevigar det så att ni ser hur otroligt snygg jag är i min målarstass. Eller nåt... :-D

Igår köpte jag en Tummen musikmobil att sätta över spjälsängen, älsklingen spenderade en lång stund imorse med att ligga och titta på den, försöka prata med den och skratta åt den :-)
Tanken är att den ska dras upp och spela på kvällen när han ska somna i sin säng. Försökte med det igår men det gick inge bra denna gången heller... Dock fortsatte han att gnoffsa när vi tog ut honom hos oss. Förmodligen gaser i magen eftersom han efter några rapar och fisar äntligen kunde somna på pappas mage.
Tror att det är lite därför han inte gärna vill vara ensam, det är inget kul att ligga ensam i sin säng när man har ont i magen... :-(
Vi köpte även en badstol till honom att ha i badkaret. Han är så tung att hålla en längre stund och hade han fått bestämma hade han nog kunnat sitta i badet hur länge som helst :-)


Badpojke :-)


Och nej, fortfarande ingen Toffsis... Tror att det är kört, tyvärr :'-(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar